Mijn naam is Gonny Doornbos – Dijkgraaf,

Door mijn passie voor o.a. honden ben ik in aanraking gekomen met het hondentrimmen.

Met mijn in het jaar 2000 behaalde diploma hondentrimster opende ik mijn hondentrimsalon “Doesjka“.

Gelijktijdig ging er nog een wens van mij in vervulling; n.l vrijwilliger zijn in het dierenasiel in de functie van hondentrimster. Met veel plezier plan ik tijd in om honden te trimmen zodat ze er weer verzorgd uit zien en sneller een baasje hopen te vinden. U begrijpt wel dat ik hierdoor veel ervaring met allerlei soorten vachten en honden met een e.v.t gedragsprobleem heb. Een fijne bijkomstigheid is dat mijn klanten weten dat e.v.t. fooien en het socialiseren van pups rechtstreeks ten goede komt aan hoksponsering.

Belangrijk vind ik dat uw vrolijke viervoeter zich in mijn trimsalon op zijn gemak voelt! Door in te spelen op zijn signalen, kleinschaligheid in een rustige werkomgeving kan ik dat bereiken.

Ondertussen houd ik mijn vakkennis op peil door het volgen van specialisatiecursussen, het lezen van vakbladen en bezoeken van vakdagen. Inmiddels heb ik de specialisatiecursus van de Golden Doodle / Labra Doodle met succes afgerond.

Momenteel volg ik trainingen en lezingen, gebaseerd op moderne en wetenschappelijk onderbouwde inzichten m.b.t. hondengedrag en trainingen, van Monique Bladder.

Voor meer informatie / advies kunt u mij het beste bereiken op werkdagen onder telefoonnummer 055- 5336892 tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

Graag tot ziens in de trimsalon!