Teckel  Toosje, april 2013

Toosje in de kliniek, is weer de parmantige teckel!

Graag laat ik u ,jullie allemaal weten dat we zo ontzettend blij met jullie zijn!!! Onze dierbare, allerliefste, dappere teckel loopt weer!!!

Ruim twee weken geleden kreeg Toosje last van een harde, dikke buik. Zelf dachten we dat ze moeite had met haar ontlasting, we maakten een afspraak bij onze dierenarts, ze dacht aan een hernia… Toosje kreeg injectie met ontstekingsremmers, maar het ging steeds slechter met haar, ze sleepte haar achterhand achter zich aan. Volgende dag foto’s laten maken, hernia was niet eens erg duidelijk te zien, ze kreeg injecties prednison, wat wel wat verbetering gaf, ze was gelukkig niet incontinent en kwispelde nog steeds!

Via internet zag ik de site van Dr Vecht, we mailden hem en konden snel terecht!!! Wat een warm bad waar we in terecht kwamen… een zeer kundige, sympathieke arts en lieve assistentes die ons meteen een kopje koffie brachten! En Toosje?? Ze liet zich grondig onderzoeken en een werveltje werd rechtgezet, daarna twee weken benchrust (ik kreeg zelfs een bench van de praktijk mee, omdat ik de mijne had uitgeleend) Vooral de eerste week was heftig voor Toosje.. de tweede week ging heel goed!

Gistermiddag terug naar Dr Vecht, hij was zeer tevreden!! We willen deze mensen en in het bijzonder Dr Vecht heeeeel erg bedanken voor hun GEWELDIGE inzet!!! Mede namens onze kleine Toos, die weer loopt!!!

Hartelijke groet Jim en Nicolette Wouters